Avoinna

Keäsaukiolot:
Ma-Pe  7.30-18.00
La-Su   suljettu

Ajanvaraus

puh. 019 737 100
Online ajanvaraus

EHEL
facebookissa

Eläinklinikka, joka välittää ja pystyy

Eläinlääkäriasemallamme on hyvä varustelutaso, mikä mahdollistaa parhaimman mahdollisen hoidon lemmikillesi. Käytössämme on mm. hyvin varusteltu leikkaussali, mikä antaa mahdollisuudet isompiinkin kirurgisiin toimenpiteisiin. Potilaiden herääminen valvotaan vuodeosastollamme toimenpiteen jälkeen oman hoitajan huomassa. Lue lisää tiloistamme tältä sivulta!

Kirurginen operaatio

Vuosittain 800 kirurgista operaatiota

Kirurgiaa varten meillä on hyvin varusteltu leikkaussali, jossa on turvallinen inhalaatioanestesia potilaan nukuttamista varten. Kiinnitämme eritystä huomiota potilasturvallisuuteen ja siksi anestesiaa valvoo aina sekä anestesianvalvontalaitteisto että pieneläinhoitaja. Emme tuota lemmikillesi turhaa kipua, vaan kiinnitämme erikoishuomiota riittävään kivunpoistoon. Leikkauksen jälkeen omistajaa ei jätetä oman onnensa nojaan, eläinklinikkamme antaa hyvät ja selkeät kotihoito-ohjeet sekä tukee jatkossakin toipuvaa potilasta!

Hoitajat

Vuodeosastolla jokaisella potilaalla oma hoitaja

Vuodeosastollemme päätyvät vaikeasti sairaat ja vaativasta leikkauksesta toipuvat saavat oman vastuuhoitajan. Hoitajamme ovat lempeäkätisiä pitkän linjan ammattilaisia. He huolehtivat lemmikkisi hyvinvoinnista ja tutkimuksista eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti, koko päivän tai niin kauan kuin potilaan majapaikka on eläinklinikka. Tutustu hoitajiimme!

Röntgen

Röntgenkuvat kotituliaisiksi

Diagnostiset röntgenkuvat otamme digitaalisella röntgenlaitteistolla. Tarvittaessa voimme polttaa röntgenkuvat asiakkaalle mukaan cd-levylle. Diagnostisten röntgenkuvausten lisäksi eläinklinikka tarjoaa virallisia lonkka ja kyynärkuvauksia, eläinlääkäreillämme Jan Ivenillä ja Ria Juutilla on myös polvitarkastusoikeudet. Katso palvelut.

Röntgenkuvaaminen on myös hammashoidossa erittäin tärkeää, koska kuvat paljastavat sellaisetkin ongelmat, joita ei pelkällä silmällä pystytä havainnoimaan. Hampaiden röntgenkuvaamisen ansiosta pystymme tekemään pitkän tähtäimen hammashoitosuunnitelman, seuraamaan ja tarvittaessa hoitamaan vaurioituneet hampaat ennen kuin ne aiheuttavat lemmikille kipua.

Laboratorio

Laboratoriotulokset heti

Kattavasta laboratoriostamme saamme suurimman osan tuloksista odottaessa. Tällöin voimme aloittaa lemmikin hoidon heti mahdollisimman tehokkaasti, kun tuloksia ei tarvitse odottaa seuraavaan päivään. Teemme
päivittäin laboratoriomäärityksiä verestä, virtsasta, iholta, kasvaimista ja ulosteesta. Tarvittaessa lähetämme näytteitä myös ulkopuolisiin laboratorioihin mm. Idexx, Movet, Patovet, Laboklin.
Potilas

Potilasta ei jätetä

Meillä on myös hyvät remissiklinikat, joihin lähetämme potilaan tarvittaessa lisätutkimuksiin tai saamaan ympärivuorokautista hoitoa.
Artikkeleita ja ohjeita
EHEL erämaksu EHEL-tili
Online 24/7 ajanvaraus netissä