Avoinna

Keäsaukiolot:
Ma-Pe  7.30-18.00
La-Su   suljettu

Ajanvaraus

puh. 019 737 100
Online ajanvaraus

EHEL
facebookissa

Näihin käsiin voit uskoa lemmikkisi

Tasokkaat laitteet ja hyvät toimitilat ovat merkityksettömiä, elleivät niitä käytä alan asiantuntijat.
Asemamme eläinlääkärit ja hoitajat löydät tältä sivulta.

Jan Iven

JAN IVEN, Eläinlääkäri

Olen hoitanut pieneläimiä päätyökseni jo 18 vuoden ajan. Kouluttaudun jatkuvasti lisää pysyäkseni kehityksen mukana. Erityisosaamisalueitani ovat hammashoidot ja ortopedia. Teen polven ristisideleikkauksia sekä lateral suture- että TTA1 ja TTA2 -tekniikoilla sekä luunmurtumaleikkauksia.

Vapaa-aikana pelaan tennistä, treenaan triatlonia. Harrastan metsästystä poikieni Marcuksen ja Christianin kanssa.

jan.iven (at) ehel.fi

Marja Leena Iven

MARJA-LEENA IVEN, Eläinlääkäri

OPINTOVAPAALLA 21.12.2015 LÄHTIEN

Aloitin klinikkaeläinlääkärinä vuonna 1996. Pidän työn haasteellisuudesta sekä siitä, että päivät ovat aina erilaisia. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani  ovat ihotaudit, pehmytosakirurgia ja sisätaudit. Olen suorittanut kolmevuotisen perehtymisen koirien ja kissojen ihotauteihin eurooppalaisessa koulutusohjelmassa (ESAVS). Lisäksi osallistun vuosittain kansainvälisiin ihotautikongresseihin, joista saa aina viimeisimmän tiedon.

Vapaa-aikani kuluu perheeni kanssa ja monipuolisesti urheillen.

marja-leena.iven (at) ehel.fi

MARIA KONKONEN, Eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2005. Tämän jälkeen olen työskennellyt pääasiassa pieneläinten parissa. Teen monipuolisesti töitä erilaisten potilaiden kanssa ja pidänkin työssäni monipuolisuudesta. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on hammas-sairaudet.

Vapaa-aika kuluu perheeni parissa, sekä omia eläimiä hoitaen. Koiran ja kissan lisäksi meillä on lampaita.LIISA KANTOLA, Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010. Pieneläinlääkärinä olen työskennellyt täysipäiväisesti yli neljän vuoden ajan, mm. Espoossa. Vuonna 2014 olen suorittanut yleispraktikoille tarkoitetun kaksivuotisen kirurgian jatkokoulutuksen (GpCert SAS). Ammatillinen kiinnostukseni painottuukin kirurgiaan, erityisesti pehmytosakirurgiaan.  Lisäksi olen kiinnostunut ihotaudeista. Myös arat koira- ja kissapotilaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän lapinporokoirani kanssa luonnossa liikkuen.
Pia Miettinen

PIA MIETTINEN, Klinikkamanageri

Olen työskennellyt klinikalla vuodesta 1997 lähtien, pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2000 ja päivitin tutkintoni vuonna 2011 nimikkeelle klinikkaeläintenhoitaja. Valmistuin AMK:sta pedagogin opinnoista 2012. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi henkilöstöhallinnon tehtävät, henkilöstön koulutuksesta huolehtiminen sekä klinikan markkinointi. Klinikkatyön lisäksi olen aiemmin toiminut kouluttajana Amiedussa eläintenhoitajien koulutusyksikössä ja toimin arvioijana eläintenhoitajien tutkinnoissa. Ylläpidän omaa ammatillista osaamistani kouluttautumalla vuosittain lisää.

 

Vapaa-aikani kuluu perheen parissa ja omaa pihaa kunnostaen. Asun Tervakoskella mieheni, neljän lapseni ja koiran kanssa.

pia.miettinen (at) ehel.fi

Tiina Tukiainen

TIINA TUKIAINEN, Ylihoitaja

Olen työskennellyt klinikalla marraskuusta 1998 lähtien. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin keväällä 2002. Työssäni olen erityisesti kiinnostunut laboratorio- ja leikkaussalityöskentelystä. Ammattiosaamistani ylläpidän osallistumalla alan koulutuksiin. Syksystä 2011 alkaen olen toiminut myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon työpaikkanäyttöjen arvioijana. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi työvuorosuunnittelu, tilaukset ja taloushallinnollisia tehtäviä.

Asun Arolammilla mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Käyn jonkin verran koiranäyttelyissä kääpiöbullterrieri Ainan kanssa ja bokseri Jaskan kanssa harrastamme pienimuotoisesti pk-lajeja. Vapaa-aikani kuluu myös hevosten parissa.

tiina.tukiainen (at) ehel.fi

Henna Pitkänen

HENNA POKKINEN, Pieneläinhoitaja 

Aloitin EHEL:ssä keväällä 2006 vastaanottoapulaisena. Työn ohella suoritin pieneläinhoitajan tutkinnon ja valmistuin keväällä 2008. Eläinlääkäriaseman hektinen työympäristö nopeasti vaihtuvine haasteineen sopii minulle. Erityistä mielenkiintoa koen ortopediaa, ortopedista kirurgiaa, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kohtaan. Ammatillisesti pyrin kehittämään itseäni kursseilla ja luennoilla aina kun mahdollista. Tällä hetkellä ensiapu, käytösongelmat ja ruokinta olisivat alueita, joihin haluaisin panostaa entistä enemmän.

Asun perheeni kanssa Hausjärvellä maaseudulla. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten parissa, rottweiler Ritun kanssa lenkkeillen ja pk-lajeja harrastaen.

Minna Nurminen

MINNA NURMINEN, Klinikkaeläintenhoitaja

Aloitin työt Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla lokakuussa 2008. Klinikkaeläinhoitaja ammattitutkinnon suoritin syksyllä 2010. Viihdyn monipuolisessa työssäni hyvin. Ammatillisesti minua kiinnostavat muun muassa sisätaudit, laboratoriotyöskentely ja ensiapu.

Asun Hyvinkäällä, vapaa-aikani kuluu liikunnan ja eläinten parissa. Rottweileruros Amorin kanssa harrastan palveluskoiralajeja.

Tiina-Maija Oinonen

TIINA-MAIJA HEIKKILÄ, Klinikkaeläinhoitaja

Keväällä 2011 olen valmistunut eläintenhoitajaksi ja suoraan koulun penkiltä aloitin työni Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Työni ohessa suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2013 vuoden lopulla. Työpäivissä mielekkäintä on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Erityisen lähinnä sydäntäni ovat klinikan kissapotilaat.

Vapaa-aikaani kotona Hyvinkäällä pyörittävät aviomies sekä kaksi maatiaiskissaa.

Julia Wejberg

JULIA WEJBERG, Fysioterapeutti

Valmistuin eläinfysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Työskentelen kokopäiväisesti eläinfysioterapeuttina ja asiakkaisiini kuuluu monipuolisesti sekä koiria, että hevosia. Klinikkaolosuhteissa mielenkiinnonkohteeni ovat erityisesti leikkausten jälkeiset koirapotilaat sekä urheilukoirien kilpailukapasiteetin maksimoiminen.

Vapaa-aikani kuluu koirani kanssa agilitytreeneissä sekä hevosteni kanssa valmennuksissa tai kilpailuissa SM-tasolla.

KAISA VALTO, Koirahieroja

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.